O nas

Foliranje vozil in tisk reklamnih izdelkov

WrapTheBeast

Sledimo trendom na področju apliciranja nalepk, kar pomeni, da za polepitev vozil uporabljamo dokazano kvalitetne materiale, pri čemer se trudimo stranki ponuditi polepitev vozila z najboljšimi materiali po dostopni ceni.

Pri končnem izdelku stremimo k popolnosti, zato v primeru reklamnih polepitev veliko časa namenimo tudi dizajnu, kjer na podlagi izkušenj stranki svetujemo in predlagamo dizajn, ki bo najbolje predstavljal namen polepitve. Stranki na željo in zaradi boljše predstave izdelamo tudi več predogledov.

Prednost dajemo končnemu izgledu izdelka, zato se poglobimo v vsak detajl pri polepitvi.

Uroš Roguljič

Glava ekipe Wrap The Beast sem Uroš Roguljič, ki se že 8 leto ukvarjam z car wrappingom in imam za seboj že več kot 2.000 zaključenih projektov. Zraven uspešno zaključenih projektov sem tudi sodeloval na različnih sejmih in tekmovanjih, kot so FESPA WORLD WRAP MASTERS (2017 in 2019) FESPA HEXIS WRAP MASTERS (osvojeno 2. mesto), ADRIA BALKAN WRAP STAR in še drugih.

Pridobil sem si tudi zlato certifikacijo s strani svetovno priznanega lepilca, Oliver Rohlerhja.

Pri svojem delu uporabljam le najkvalitetnejše materiale, kot so HEXIS, AVERY DENNISON, po izbiri in želji stranke pa tudi kakšne druge, kot so 3m, Arlon, KPMF, ORACAL itd.

Moja vizija je postati vodilen na področju polepitev vozil ob upoštevanju najnovejših trendov in strankinih želja.

0
Let izkušenj
0
Certifikatov
10
Zaključenih projektov
100
m2 porabljene folije

Certifikati in priznanja

Skozi leta našega dela in pridobivanja izkušenj se tudi izobražujemo, spoznavamo nove tehnike in si nabiramo izkušnje doma in v tujini.

Ponosni smo na naše certifikate in priznanja, za nekatere od spodnjih smo tudi edini v Sloveniji, ki jih imamo.