Dekorativna polepitev

Foliranje vozil in tisk reklamnih izdelkov

Foliranje vozil

Za dekoracijo ali zaščito.

Foliranje oziroma wrapping pomeni uporabo visokokvalitetne enobarvne, prozorne ali potiskane folije, s katero dosežemo hitro, učinkovito in profesionalno vizualno spremembo na vozilu. Wrapping nima samo dekorativne vloge, saj folija vozilo tudi ščiti pred različnimi zunanjimi vplivi, kot so praske, peskom, močnimi UV žarki, kemikalijami... vsem, kar bi lahko poškodovalo originalen lak in barvo vozila.

Wrapping pa ni omejen samo na vozila - v folijo lahko preoblečemo (in tudi smo že preoblekli) prikolice, plovila, motorje, snežne sani... torej skoraj vse!

Kako poteka foliranje? Možnosti za kreativo so neomejene. Po tem, ko vam predstavimo vse opcije in prikažemo, kako bo vaše vozilo izgledalo se lotimo dela. Najprej vozilo strokovno pripravimo na polepitev, izbrano folijo pa nato neposredno nalepimo preko prvotne barve vozila. Vozilo tako v zelo kratkem času (cca 24 do 48 ur) pridobi čisto nov videz.

Kaj se zgodi, če želim folijo odstraniti? Brez skrbi. Folija ne bo pustila nobenih sledi, barva in lak pa bosta ostala popolnoma enaka kot sta bila na dan polepitve.

Kakšne so možnosti

Pri lepljenju avtomobila v folijo kreativnost (skojra) nima mej. Avtomobil lahko oblečemo v prozorno folijo, ki ima vlogo zaščite originalnega laka, avtomobil pa obdrži trenuten videz. Lahko mu polepimo le detajle, oblečemo celotno vozilo v mat, krom, kameleon ali katero drugo folijo z vzorci ali polno poslikavo.

Zaupajte nam vaše želje in projekt polepitve vašega vozila.

 

Zakaj

se odločiti za polepitev.

Zaščita originalne barve

Folija zaščiti originalno barvo vozila pred zunanjimi vplivi, ob odstranitvi pa ne pušča sledi.

Unikatnost vozila

Vozilo dobi v manj kot 48 urah čisto nov in svež videz, ki bo privabljal poglede.

Polepitev detajlov

Ni potrebe po polepitvi celotnega vozila? Polepimo lahko tudi samo detajle.

Cenejša menjava barve

Velikooo cenejša (in ekološka) menjava barve. Cena je odvisna od izbrane folije.

Zaupajte nam želje

... in pripravili vam bomo ponudbo za polepitev vašega vozila.

Izpolnite spodnji obrazec, nam pišite na info@wrap.si ali nas pokličite na 070 577 089.

 

    S klikom na gumb "POŠLJI" se strinjate z našimi splošnimi pogoji in namenom obdelave osebnih podatkov za namen obdelave vašega povpraševanja.

    Rešitev za podjetja! Vaš avtomobil polepimo z vašo reklamo.